VILL DU STARTA EN EGEN

OPTITUNING
AVDELNING?

Är du bra på:

 • Kunduppföljning?
 • Egen ekonomi?
 • Bil och motor?
 • Försäljning och service?

Vill du:

 • Driva eget företag?
 • Träffa kunder «ansikte mot ansikte»?
 • Resa runt?
 • Erbjuda en av de bästa produkterna på marknaden?
 • Få hjälp och bra stöd på vägen?

Om svaren är JA, hör av dig för att gå med

i Optituning-familjen

VARFÖR OPTITUNING?

Genom Optitunings franchisekoncept kan du driva din egen Optituningavdelning inom ditt dedikerade område, antingen som aktiebolag eller enskild firma.

Utarbetad affärsmodell

Vi på Optituning har sedan 2011 varit en erkänd aktör på marknaden och varit delaktiga i branschens upp- och nedgångar. Det gör att vi idag kan sticka ut från konkurrenterna genom att erbjuda våra avdelningar ett egenutvecklat supportverktyg, samt en av marknadens bästa sälj- och kundtjänstplattformar. Detta i kombination med vår branscherfarenhet och alla våra avdelningars totala kompetens gör att vi kan leverera en produkt till våra kunder som ger en unik kundupplevelse.

Alla som blir en del av vår franchise får vägledning och utbildning i uppstart, eget dedikerat område och tillgång till vår mobilapp för hjälp med försäljning samt vårt webbaserade OPTIcenter som kontinuerligt uppdateras med marknadsföringsmaterial, utbildningsfilmer och hjälpmanualer.

Du får ett eget geografiskt område där vi tillsammans tar fram en marknadsföringsstrategi anpassad efter din verksamhetsmodell.

Du får ett gediget uppstartsteam bakom dig som hjälper dig från det att du tecknar franchiseavtalet, tills du känner dig trygg på alla punkter i verksamheten.

Vi hjälper dig att komma igång med försäljning och marknadsföring, ut till dina potentiella kunder och på olika plattformar online.

Vi ger dig support och vägledning om tekniska utmaningar och mjukvara när det passar dig.

Vår webbportal Optifiles, ger dig skräddarsydd mjukvara, effektinfo och support så att du kan lösa dina kunders utmaningar på ett effektivt sätt.

Vi har engagerade personer som arbetar med design, video och profilering. Det gör att du alltid har unikt marknadsföringsmaterial och tillgång till profilartiklar till kraftigt reducerade priser.

Bransch under utveckling  

Tuningbranschen utvecklas ständigt och växer.
I takt med motortillverkarnas utveckling av nya lösningar måste också vår bransch förändras.

Sedan starten 2011 har vi haft stort fokus på utveckling av skräddarsydd mjukvara, och att utrustningen vi använder alltid är uppdaterad och licensierad. Vi ställer krav på alla våra avdelningar, att utrustningen de använder ska vara licensierad och uppfylla våra krav, ha rätt försäkring vid olycka, driva verksamheten genom ett registrerat företag, leverera kundservice som håller vår standard och endast leverera mjukvara som är utvecklad och kvalitetssäkrad av oss. Det gör att vi på Optituning positionerar oss som en av de mest seriösa aktörerna i vår bransch.

Trenden visar att tuningmarknaden ständigt växer. I uppstarten var vår kundgrupp främst unga människor med stort bil- och motorintresse. Detta har utvecklats till att vi idag har kunder i alla åldersgrupper som har väldigt olika behov.

Det är inte bara bilar vi kartlägger om. Vi har ett gott rykte inom transport- och byggbranschen där vi kartlägger om allt från hjullastare till lastbilar till jordbruksfordon. Vi investerar i utveckling för att vara en leverantör av kvalitetsprogramvara, inte bara till tunga fordon, utan även ATV, snöskotrar och stationär utrustning med mer. Med fokus på hög kvalitet och kundsupport genom åren har detta gjort vårt varumärke till något som speglar säkerhet och kvalitet för våra kunder som de är villiga att betala för.

Vi har även lyckats etablera ett gott rykte inom transport- och byggbranschen vilket gör att vi jobbar mycket med tyngre fordon. Våra satsningar på utveckling, och att vara totalleverantör av tjänster för allt från terränghjulingar och bilar till snöskotrar och större enheter, har gett oss erfarenhet och professionell tyngd som gör att vi kan lösa de flesta kunders önskemål och behov. Högt fokus på kvalitet och kundservice under många år har gjort att vårt varumärke speglar kundernas trygghet och kvalitet som de är villiga att betala för.
Vi kommer att fortsätta göra detta i framtiden och söker därför personer som brinner för människor och motor, och kommer att utveckla sin egen verksamhet under vårt koncept, och tillsammans med alla våra avdelningar erbjuda en trygg kundupplevelse för våra kunder. Du kan vara med och skapa din egen arbetsplats, förutom att påverka både branschen och den allmänna driften av Optituning.

  INTRESSERAD?
  Bli återförsäljare idag!


  Om du inte äger ett företag i dag kan du ändå skicka in en ansökan.