OM OPTITUNING

-Från en husbil på enstaka turer, till landets ledande aktör inom skräddarsydd motoroptimering.

Optituning startade verksamheten i  2011 i Norge och har sedan starten successivt utvecklats i takt med marknaden. Våra medarbetare har sammanlagt flera decennier av erfarenhet av att trimma och optimera alla typer av fordon.

Med egenutvecklad mjukvara, konkurrenskraftiga priser och expertis är vi idag en erkänd aktör i Norge. Även delar av Sverige. Vi har från början jobbat framför allt på resande fot, men under 2016 tog vi steget längre och öppnade flera avdelningar runt om i Norge för att du som kund ska få samma kompetens året runt, oavsett var du bor och befinner dig.

Optituning kommer alltid att prioritera att leverera tjänster av högsta kvalitet och helst över kundens förväntningar. Vi fokuserar därför på ett litet antal avdelningar som leds av personer som vi är övertygade om kan leverera enligt våra förväntningar. Vi ställer höga krav på kompetens och utbildning på våra avdelningar.

Oavsett vilken avdelning du vänder dig till är det samma proprietära programvara du kommer att erbjudas; nämligen en mjukvara baserad på vårt nordiska klimat, körförhållanden och bränslekvalitéer.

Mer information om villkor här.

(Oppdatert 23.10.2020)

Varför välja Optituning?

Expertis

Vi vill alltid ligga i framkant när det gäller kompetens och teknik. Detta för att försäkra våra kunder om att vi vet vad vi gör. Våra tekniker har sammanlagt flera decennier av erfarenhet och vår samlade kunskap är i världsklass.

Hur vi arbetar

Vi är trevliga att vara i kontakt med, entusiastiska över vårt arbete och har en informell ton vi delar med våra kunder.

Garanti

Om du skulle få problem efter omprogrammeringen finns vi fortfarande där för dig! Vår kundrelation är inte över när jobbet är klart, tvärtom. Skulle det bli problem med omprogrammeringen i efterhand ställer vi självklart upp!

Skräddarsytt

För speciella önskemål och behov kan vi tillsammans skapa lösningar som passar just dig. Det gör att vi kan erbjuda mycket mer än bara den «vanliga» trimningen för en bil de flesta andra aktörer opererar med. Vi har kompetens inom alla typer av fordon vilket gör att vi kan utveckla lösningar som ingen annan har klarat av tidigare.

Kvalitet

Vår programvara är utvecklad av våra tuners baserat på expertis, kunskap och många timmars testning remaps i dyno. Programvaran/remap är huvudsakligen baserad på dyno resultat från vår dyno i Norge för att se till att du som kund får programvara som är kvalitetskontrollerad.

Ärlighet

Vi säger saker som de är och rekommenderar det som är bäst för kunden, även om det inte alltid är svaret kunden vill höra. Det viktigaste för oss är att du kan känna dig trygg i oss och det arbete vi utför.

Passion

Omprogrammering är mer än bara ett jobb för oss, vi har ett genuint intresse för motor och elektronik. Vi har det här som försörjning eftersom vi trivs med det vi gör, ingen dag är den andra lik och vi ser aldrig på utmaningar i mörker.

Flexibilitet

Vi anstränger oss extra när det behövs för att kunna leverera det bästa till våra kunder. Om det brinner på dass så har vi resurserna att få det svåraste jobbet gjort så passande och så snabbt som möjligt.

Huvudkontor / Avd Ljusdal
Härjedalsvägen 66, 82762 Färila
MER INFO

Avd. Ljungby
Verkstadsgatan 4, 341 31 Ljungby
MER INFO

Avd. Skellefteå
Plastvägen 9, 93142 Skellefteå
MER INFO

Avd. Gävle
Kryddstigen 18A, 802 92 Gävle
MER INFO

Avd. Borlänge
Svetsgränd 11, 78172 Borlänge
MER INFO

Avd. Västerås
Ödhumlagatan 15, 72355 Västerås
MER INFO

Avd Kungsbacka 
Ljungliden 9, 43936 onsala
MER INFO

Avd Torsby
Mobil enhet
MER INFO

Avd Boden 
Industrivägen 5D, Boden
MER INFO

Avd Norrtälje
Gräfstavägen 49, Norrtälje, 76173
MER INFO

Avd Östersund
Sjövägen 94, 83434 Brunflo
MER INFO

Kontakta oss

Fyll i kontaktformuläret
eller skicka oss ett e-postmeddelande.

E-post:
post@optituning.se

  Ditt namn (obligatoriskt)

  E-post (obligatoriskt)

  Vilken är din närmaste avdelning? (obligatoriskt)

  Vilket fordon

  Registreringsnummer

  Tel

  Meddelande