OPTIMERING AV

ANLÄGGNINGSMASKINER m.m.

Vi jobbar ständigt med att hjälpa våra kunder att sänka kostnaderna på sina anläggningsmaskiner på flera olika sätt. Motoroptimering är bara ett sätt som får din maskin att gå effektivare, men vi väljer gärna att ta det ett steg längre och använder oss av olika lösningar med bränslefilter och oljefilter för att sänka kostnader på fler ställen.

De senaste åren har vi arbetat nära flera aktörer i branschen för att perfekta lösningar när det kommer till både ökad motorprestanda, men även eliminering eller borttagning av problem relaterade till Ad Blue, DPF och EGR som kan leda till dyra driftstopp.

Med dagens långa leveranser kan detta vara ett bra alternativ för att hålla maskinen i gång under tiden som originaldelarna levereras eller köras med tills vidare för att säkerställa att det aldrig sker igen.

Vid bortprogrammering av Dieselpartikelfiltret måste det alternativt tömmas eller monteras ett ersättningsrör. Vi har valt att samarbeta med Ferrita (https://www.ferrita.com) för att tillverka våra ersättningsrör med ljuddämpare för att säkerställa både kvalitet, passform och ljudnivåer.

Vissa av våra avdelningar är helt dedikerade till anläggningsmaskiner och har utrustning och kunskap för felsökning, programmering och montering av olika filterlösningar eller ersättningsrör.

 

Kontakta dessa direkt på Anlagg@optituning.se
Eller på tel: 073-8403096

Vi har även lösningar för:

DIAGNOSTISERA

EGR/DPF

AD-BLUE

Kontakta oss

Fyll i kontaktformuläret, skicka oss ett e-postmeddelande
eller kontakta oss på tel:
Tel: 073-8403096

E-post:
anlagg@optituning.se

  Ditt namn (obligatoriskt)

  E-post (obligatoriskt)

  Vilken är din närmaste avdelning? (obligatoriskt)

  Vilket fordon

  Registreringsnummer

  Tel

  Meddelande